COMENZILE MAI MARI DE 220 LEI BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT

Generic filters
jj

Politica de confidențialitate

Societatea ENTROPIC MEDIA SRL, persoană juridică cu sediul social pe str. Câmpina, Nr. 62A, Et. 4, Cluj-Napoca, România, cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J12/4999/2021 și CUI 45089998, sub marca Leo&Lisa, denumită în continuare Leo&Lisa, în calitate de operator, dorește să vă informeze despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în contextul operațiuniide furnizare a serviciilor/ produselor Leo&Lisa către clienți, în scopurile specificate mai jos.

Prin natura și procedurile serviciilor/ produselor furnizate de ENTROPIC MEDIA SRL („produsele” sau „serviciile” ENTROPIC MEDIA SRL), utilizatorii acestora (“Clienți” sau „Utilizatori”) transmit anumite date personale utilizate pentru a asigura furnizarea și desfășurarea conform prevederilor legale a serviciilor și procedurilor proprii, în siguranță și în condiții optime.

Protejarea datelor cu caracter personal ale clienților ENTROPIC MEDIA SRL și păstrarea acestora în siguranță este una dintre preocupările importante ale ENTROPIC MEDIA SRL și ale agenților, partenerilor și subcontractantilor implicați în furnizarea serviciilor.

Această declarație privind Politica de confidențialitate se aplică tuturor utilizatorilor serviciilor/ produselor Leo&Lisa astfel încât aceștia să fie informați și să poată decide în cunoștință de cauză, asupra modului în care datele lor personale (care sunt colectate prin utilizarea serviciului) vor fi utilizate, precum și a drepturilor pe care le au.

DATELE CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se înțeleg atât datele cu caracter nepersonal, cât și datele cu caracter personal – informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un element de identificare, incluzând, dar fără a se limita la:

(I) nume, prenume, adresă, e-mail, telefon (ex. fix, mobil, fax);

(II) informații de natură financiară (ex. venituri, etc.);

(III) diverse informații necesare sau solicitate de autorități specifice furnizării serviciilor/produselor;

(IV) informații rezultate ca urmare a monitorizării video/audio în cazul în care Clientul vizitează una dintre locațiile în care se furnizează serviciile/produsele ENTROPIC MEDIA SRL sau contactează serviciile de suport;

(V) semnătura;

(VI) orice alte informații care derivă din acestea în urma prelucrărilor efectuate de ENTROPIC MEDIA SRL (ex., segmentarea clientelei în funcție de diferite criterii, identificatorul unic generat la nivelul ENTROPIC MEDIA SRL pentru fiecare client în parte, informații specifice serviciilor/ produselor oferite de ENTROPIC MEDIA SRL etc.) și orice alte informații care sunt necesare desfășurării activităților ENTROPIC MEDIA SRL;

(VII) IP-ul sau activitățile efectuate atunci când navighezi pe site-ul nostru, www.leoandlisa.ro, sau folosești aplicațiile/serviciile ENTROPIC MEDIA SRL.

Prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, arhivarea, ștergerea, distrugerea, etc.

COLECTAREA INFORMAȚIILOR

Informațiile sunt colectate în procesul de oferire a serviciilor/produselor către utilizatori sau potențiali utilizatori. Sursele principale de informații sunt:

1. Formularele utilizate pentru furnizarea serviciilor, date furnizate când se utilizează website-urile sau aplicațiile ENTROPIC MEDIA SRL, în acest caz, www.leoandlisa.ro, alte mijloace de comunicare, chestionare pe care utilizatorii sau potențialii utilizatori ai serviciilor acceptă (fără a fi obligați să accepte) să le completeze la cererea noastră, alte documente pe care utilizatorii sau potențialii utilizatori ni le pun la dispoziție la cererea noastră;

2. Tranzacțiile care au loc între ENTROPIC MEDIA SRL și agenții/partenerii săi și între aceștia și utilizatorii serviciului;

3. Surse externe – pentru îndeplinirea obligațiilor specifice (instituții competente, registre publice, baze de date electronice, informații disponibile în social media cât și pe internet, sau terți abilitați, deținători de astfel de informații, cum ar fi, dar fără a ne limita la următoarele: Oficiul Național al Registrului Comerțului, portalul instanțelor de judecată din România administrat de Ministerul Justiției, alți furnizori de date cu caracter personal etc.).

www.leoandlisa.ro colectează date personale de la utilizatorii săi prin trei modalități:

  1. Direct de la utilizator;
  2. Date de trafic, de la browserul utilizatorului;
  3. Prin intermediul cookie-urilor.

1. Date personale colectate direct

(I) Când accesați www.leoandlisa.ro sau atunci când vă creați un cont sau vă plasați o comandă vă putem cere numele, prenumele, adresa de livrare/ email, numărul de telefon, precum și alte date necesare pentru contractare, livrarea și facturare.

Aceste date sunt păstrate pentru o perioadă de 3 ani de la terminarea contractului (aceasta fiind perioada de prescripție generală). Datele din facturi sunt păstrate 10 ani (unde este o obligație legală fiscală). Dacă nu ne veți furniza aceste date, vom fi în imposibilitatea de a onora comanda dvs.

(II) Când accesați serviciile de asistență vă putem cere o adresă de email sau numărul de telefon. Ne rezervăm dreptul de a înregistra orice comunicare realizată pentru serviciile de asistență ale serviciilor www.leoandlisa.ro în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre. Vă vom informa înainte de începerea comunicării de faptul că aceasta ar putea fi înregistrată. Aceste date sunt folosite, de exemplu, în scopul contactării dvs. pentru a soluționa o reclamație/solicitare a dvs.

Putem solicita și alte date care pot constitui date cu caracter personal numai în măsura în care sunt necesare pentru aceste scopuri.

(III) De asemenea, atunci când vă abonați la newsletter-ul nostru, vă rugăm să ne dați o adresă de email pentru personalizarea comunicării către dvs. Aceste date sunt păstrate până la revocarea consimțământului său până când activitatea dvs. ne arată că nu mai sunteți interesat de comunicarea noastră.

(IV) Când efectuați o plată; toate plățile sunt procesate de partenerul nostru– Stripe, Inc. Așadar, informații de natură bancară sunt transmise acestuia. Politicile Stripe de prelucrare a datelor personale sunt disponibile pe site-ul acestui partener.

2. Date de trafic

Atunci când vizitați un site web, indiferent de dispozitivul folosit, dezvăluiți anumite informații despre dvs., precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat în site-urile noastre, paginile vizitate. www.leoandlisa.ro, ca și alți operatori, înregistrează aceste informații pentru o perioadă de timp determinată.

www.leoandlisa.ro folosește servicii externe de analiză a traficului, cum ar fi Google Analytics. Aceste date sunt folosite de către www.leoandlisa.ro pentru îmbunătățirea site-ului și serviciilor noastre, dar și pentru asigurarea securității site-ului nostru.

3. Cookie-urile

Ce este un cookie?
Un cookie este un fişier de mici dimensiuni, în general alcătuit din litere şi cifre, care este descărcat în memoria unui calculator (sau a altui echipament folosit pentru navigare online – telefon mobil, tabletă, etc), atunci când utilizatorul accesează un anumit site web. Cookie-urile sunt create când browserul folosit de către un utilizator afişează un anumit site web. Site-ul web transmite informaţii către browser, iar acesta creează un fişier text. De fiecare dată când utilizatorul accesează din nou respectivul site web, browserul generează și transmite acest fişier către serverul site-ului web. Altfel spus, cookie-ul poate fi văzut ca un card de identificare al utilizatorului de Internet, care anunţă site-ul web de fiecare dată când utilizatorul reaccesează respectivul site. Un cookie este format din 3 părţi: numele, conţinutul şi valoarea cookie-ului. Durata de existenţă a unui cookie este determinată. Tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator reaccesează website-ul asociat web-serverului respectiv. Cookie-urile în sine nu solicită informaţii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate şi, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Există 2 mari categorii de cookie-uri:

(I) cookie-uri de sesiune: sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până la momentul în care utilizatorul iese de pe web-site-ul respectiv sau închide fereastra browserului.

(II) cookie-uri persistente: sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament şi sunt activate din nou când vizitaţi site-ul care a creat acel cookie specific. Cookie-urile persistente le includ şi pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv. Acestea sunt cunoscute sub numele de “third party cookies”, respectiv cookie-uri plasate de terţi.

Scopul cookie-urilor
Cookie-urile pot asigura o interacţiune mai rapidă şi mai uşoară între utilizatori şi site-urile web. Spre exemplu, în momentul autentificării unui utilizator pe un anumit site web, datele de autentificare sunt stocate într-un cookie; ulterior, utilizatorul poate accesa respectivul site fără să fie nevoie să se autentifice din nou.

În alte cazuri, cookie-urile pot fi utilizate pentru stocarea de informaţii referitoare la activităţile desfăşurate de utilizator pe o anumită pagină web, astfel încât acesta să îşi poată relua uşor respectivele activităţi la o accesare ulterioara a site-ului. Cookie-urile spun serverului ce pagini trebuie să arate utilizatorului, astfel încât acesta să nu fie nevoit să îşi amintească acest lucru sau să navigheze întregul site de la început. Astfel, cookie-urile pot fi asimilate unor „semne de carte” care îi spun utilizatorului exact unde a rămas în cadrul unui site web.

De asemenea, cookie-urile pot oferi site-urilor web posibilitatea de a monitoriza activităţile online ale utilizatorilor şi de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite în scopuri de marketing. Spre exemplu, pe baza cookie-urilor pot fi identificate produsele şi serviciile agreate de către un utilizator, aceste informaţii servind ulterior la transmiterea de mesaje publicitare adecvate către respectivul utilizator.

Care este durata de viaţă a unui cookie?
Durata de viaţă a unui cookie poate varia semnificativ, în funcţie de scopul pentru care acesta este plasat. Unele cookie-uri sunt menite unei singure utilizări (cum este cazul cookie-urilor de sesiune), prin urmare nu sunt menţinute odată ce utilizatorul părăseşte site-ul. Alte cookie-uri sunt menţinute şi reutilizate de fiecare dată când utilizatorul revine pe site (cookie-uri persistente). Totuşi, cookie-urile pot fi şterse de utilizator în orice moment prin utilizarea setărilor browser-ului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terţi?
Unele secţiuni de conţinut ale unor site-uri pot fi furnizate prin cookie-uri ale terţilor cum este cazul unei reclame. Astfel de cookie-uri pot fi plasate pe site şi sunt denumite cookie-uri plasate de terţi întrucât nu sunt plasate de proprietarul site-ului. Astfel de terţi sunt la rândul lor obligaţi să respecte reglementarile legale aplicabile şi politicile de confidenţialitate ale proprietarului site-ului respectiv.

SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul colectării datelor tale este exclusiv acela de a răspunde eficient și prompt solicitării tale, în toate etapele procedurii de achiziție: verificarea corectitudinii datelor introduse de tine în formularul de comandă, verificarea comenzii tale, emiterea facturii pentru produse comandate de tine. Precum și pentru a te putea contacta în situația în care sunt neclarități în legătură cu finalizarea comenzii tale.

Scopurile pentru care ENTROPIC MEDIA SRL prelucrează datele cu caracter personal sunt:

  1. vânzarea produselor și serviciilor de pe www.leoandlisa.ro (cu toate activitățile conexe cum ar fi procesarea comenzii, livrare, plată, facturare, etc.), servicii de relații cu clienții și activități de marketing pentru propriile nevoi ale www.leoandlisa.ro
  2. identificarea utilizatorilor/ potențialilor utilizatori prin intermediul mijloacelor de comunicare (ex. telefon, e-mail, poștă, internet, aplicații fixe sau mobile pe care Clientul le accesează în vederea utilizării serviciilor furnizate);
  3. identificarea utilizatorilor/ potențialilor utilizatori în vederea îndeplinirii obligațiilor legale care incumba ENTROPIC MEDIA SRL la furnizarea serviciilor;
  4. monitorizarea operațiunilor și derularea serviciilor și furnizarea de servicii suport pentru utilizatori/ potențiali utilizatori;
  5. crearea sau analizarea de profiluri pentru îmbunătățirea serviciilor și realizarea de sondaje precum și pentru efectuarea oricăror alte tipuri de promovare a serviciilor și/ sau realizarea de activități de marketing sau publicitate de tip general;
  6. analizarea comportamentului oricărei persoane care accesează site-urile ENTROPIC MEDIA SRL, prin folosirea de cookies, cu scopul de a furniza conținut (general și comercial) adaptat preferințelor utilizatorului;
  7. efectuarea de analize interne (incluzând analize statistice) atât cu privire la servicii cât și cu privire la portofoliul de utilizatori/ potențiali utilizatori, pentru furnizarea, îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor, precum și efectuarea de studii și analize de piață cu privire la domeniul specific;
  8. soluționarea oricăror situații procedurale și/ sau de natura juridică în legătură cu furnizarea serviciilor sau în interesul societății;
  9. arhivare atât în format fizic cât și în format electronic a documentelor aferente furnizării serviciilor și/ sau corespondenței cu utilizatorii/ potențialii utilizatori;
  10. raportarea către instituțiile statului conform reglementărilor legale aplicabile ENTROPIC MEDIA SRL (ex.: autorități de reglementare și autorități legale).

TEMEIURILE PRELUCRĂRILOR DATELOR CU CARACTER PERSONAL

ENTROPIC MEDIA SRL prelucrează datele cu caracter personal în scopurile menționate mai sus, în baza următoarelor temeiuri:

  1. Executarea contractului și pașilor preliminari pentru acest contract (art. 6(1) b GDPR) – pentru datele colectate prin formularul de comandă sau datele primite ca urmare a serviciilor de relații cu clienții;
  2. Obligații legale (art. 6 (1) c GDPR) pentru datele necesare pentru facturare;
  3. Consimțământ (art 6 (1) a GDPR) pentru datele folosite pentru marketing pentru vizitatorii site-ului (e.g. abonarea la newsletter, cookie-uri de marketing, etc.);
  4. Interesul legitim (art 6 (1) f GDPR pentru datele folosite pentru marketing pentru clienții actuali (conform art. legea 506/2004 art 12 (2)) ai www.leoandlisa.ro, securitatea site-ului propriu www.leoandlisa.ro (considerent 49 GDPR) și datele folosite intern pentru optimizarea site-ului propriu www.leoandlisa.ro (și anonimizate sau pseudonimizate, după caz).

ESTE OBLIGATORIE PENTRU UTILIZATOR COMUNICAREA DATELOR? CARE SUNT CONSECINȚELE ÎN CAZ DE REFUZ?

Prelucrările datelor cu caracter personal solicitate utilizatorilor/potențialilor utilizatori de către ENTROPIC MEDIA SRL în vederea furnizării serviciilor sunt considerate strict necesare pentru furnizarea serviciilor conform prevederilor legale și procedurilor ENTROPIC MEDIA SRL. Refuzul de a furniza astfel de date ne pune în imposibilitatea de a furniza serviciile. Utilizatorul poate opta să nu i se prelucreze datele în scopuri de marketing direct.

DESTINATARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor menționate mai sus, societatea poate transmite datele Clienților, acolo unde este strict necesar, către următoarele categorii de terți:

  1. Autorități de reglementare și autorități legale
  2. Parteneri contractuali (ex. agenți ai societății, auditori, consultanți etc.), unii având și calitatea de persoane împuternicite de operator cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acești parteneri contractuali își desfășoară activitatea comercială și în Romania, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a fi folosite în limita obligațiilor pe care și le-au asumat față de societate. Datele cu caracter personal pe care le divulgăm către persoanele împuternicite de noi cu prelucrarea lor sunt limitate la minimul necesar de date cu caracter personal în vederea realizării serviciilor respective și, totodată, le solicităm să nu folosească datele cu caracter personal în niciun alt scop. Depunem toate eforturile să ne asigurăm că toate entitățile cu care noi lucrăm stochează datele dumneavoastră cu caracter personal în condiții de siguranță și securitate. De asemenea, unii dintre ei sunt la rândul lor operatori care își desfășoară activitatea comercială și în Romania. Unii dintre ei sunt terțe părți care nu au rolul de a prelucra datele cu caracter personal, dar pot avea acces la ele în vederea îndeplinirii obligațiilor lor sau în interacțiunea lor cu societatea, după cum ar fi societăți de mentenanță tehnica, auditori financiari sau prestatori de servicii juridice.

Datele cu caracter personal menționate mai sus pot fi puse la dispoziție sau transmise unor părți terțe în următoarele situații:

(I) Autorități publice, auditori sau instituții cu componente în activități de control cu privire la serviciile, activitățile sau activele societății, care solicită societății să furnizeze informații, în baza obligațiilor legale care incumbă societății;

(II) Pentru îndeplinirea unei cerințe legale, inclusiv cele legate de furnizarea serviciilor, sau pentru protejarea drepturilor și activelor societății noastre sau ale altor entități sau persoane, după cum ar fi instanțele de judecată;

(III) Părți terțe achizitoare, în măsură în care activitatea societății ar fi (total sau parțial) transferată, iar datele cu caracter personal ale persoanelor vizate ar fi parte din activele reprezentând obiectul tranzacției. De asemenea, pentru scopul prelucrării reglementat mai sus, putem furniza datele dumneavoastră cu caracter personal societăților care fac parte din grupul ENTROPIC MEDIA SRL, companii care vor fi supuse instrucțiunilor societății în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN AFARA ȚĂRII

În contextul operațiunilor descrise mai sus, datele cu caracter personal ale Clienților pot fi transferate în afara țării către state din Uniunea Europeana (“UE”) sau din spațiul Economic European (“SEE”). Astfel, informăm Clienții, prin prezenta, că orice transfer efectuat de către societate către un stat membru UE sau SEE va respecta prevederile legale din Regulamentul General privind protecția datelor nr. 2016/679 adoptat de Parlamentul European (“GDPR”).

DURATA PRELUCRĂRII

Vom stoca datele cu caracter personal ale Clienților doar pentru perioada de timp necesară atingerii scopurilor prelucrării, așa cum sunt ele menționate mai sus, și cu respectarea reglementărilor legale în vigoare inclusiv, dar fară a se limita la dispozițiile în materia arhivării.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU DATELE UTILIZATORILOR CU CARACTER PERSONAL DUPĂ CE PRELUCRAREA ÎNCETEAZĂ

După momentul în care durata prelucrării menționată mai sus expiră și societatea nu mai are motive legale sau un interes legitim cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, datele cu caracter personal vor fi șterse în conformitate cu procedurile societății, care pot implica arhivarea, anonimizarea, sau distrugerea.

PROCESUL DECIZIONAL AUTOMATIZAT ȘI CREAREA DE PROFILURI

Datele cu caracter personal menționate în prezenta pot fi supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv de creare/ștergere de profiluri.

SECURITATEA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea evaluează și îmbunătățește în mod constant măsurile de securitate implementate în vederea asigurării unei prelucrări ale datelor cu caracter personal în condiții de siguranță și securitate.

Măsuri luate pentru asigurarea securității datelor cu caracter personal:

  1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informațiilor cu caracter personal, pot accesa baza de date doar cu propriul nume de cont și propria parolă. Toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune în baza de date vor închide sesiunea;
  2. Utilizatorii accesează datele cu caracter personal numai pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu;
  3. Orice operațiune de colectare și/sau modificare a datelor cu caracter personal de către utilizatori sunt înregistrate permanent (se înregistrează utilizatorul, data, ora și tipul modificării); de asemenea sunt înregistrate și toate logarile și delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
  4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizează numai de către utilizatorii autorizați pentru această operațiune și numai în scopuri cerute de legile în vigoare (facturi, avize de însoțire a mărfii, contracte comerciale).

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fișiere securizate, protejate de parolă. Informațiile pe suport de hârtie sunt păstrate în dosare speciale, la care au acces doar angajații societății, cărora le incumbă obligația de confidențialitate.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În contextul prelucrării datelor cu caracter personal ale utilizatorilor / potențialilor utilizatori, persoana vizată are următoarele drepturi:

Dreptul la informare – art. 13 și 14 GDPR. Permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea, modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.;

Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate – art. 15 GDPR. Permite persoanei să obțină, din partea ENTROPIC MEDIA SRL, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile;

Dreptul la rectificarea sau ștergerea datelor – art. 17 GDPR. Permite persoanei să obțină din partea ENTROPIC MEDIA SRL ștergerea/rectificarea datelor cu caracter personal care o privesc, fară întârzieri nejustificate. Există, totuși, și excepții de la această regulă, cum ar fi: unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare; datele sunt prelucrate în scopuri statistice ori de arhivare; datele sunt prelucrate pentru îndeplinirea unei obligații legale sau sunt prelucrate pentru constatarea sau apărarea unui drept în instanță;

Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării – 18 GDPR: aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazurile în care: (I) considerați că datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioada care să permită operatorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (II) prelucrarea este ilegală, dar nu doriți să vă ștergem datele cu caracter personal, ci să restrângem utilizarea acestor date; (III) în cazul în care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile menționate mai sus, însă dumneavoastră aveți nevoie de date pentru a constata, exercita sau apară un drept în instanță; (IV) v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care să verificam dacă temeiurile legitime ale operatorului de date prevalează asupra drepturilor persoanei vizate;

Dreptul la portabilitatea datelor – 20 GDPR. Reprezintă dreptul de a vă primi datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat către ENTROPIC MEDIA SRL într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transfera respectivele date către un alt operator, în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau executarea unui contract și este efectuată prin mijloace automate;

Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare, atunci când prelucrarea are la bază consimțământul, fară a afecta legalitatea prelucrării efectuate până în momentul respectiv;

Dreptul de a vă opune cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal – art 21 GDPR – din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, precum și de a vă opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;

Dreptul de a nu fi obiectul unei decizii bazate exclusive pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

Dreptul de a depune o plângere în fața autorității Naționale de supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) și dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.

POLITICA DE PROTEJARE A DATELOR SE BAZEAZĂ PE URMĂTOARELE PRINCIPII DE PROTECȚIE A DATELOR:

  1. Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă și transparentă;
  2. Colectarea datelor personale se va face numai în scopuri specificate, explicite și legitime și datele nu vor fi procesate mai departe într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri;
  3. Colectarea datelor personale va fi adecvată, relevantă și limitată la informațiile necesare scopului procesării;
  4. Datele personale vor fi corecte, și acolo unde este necesar, actualizate;
  5. Se vor lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele incorecte sunt șterse sau corectate fără întârziere;
  6. Datele personale vor fi păstrate într-o formă ce permite identificarea persoanei vizate și pentru o perioadă nu mai lungă decât cea în care datele personale sunt procesate;
  7. Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară;
  8. Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
  9. Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora, împotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor atât cât și de la dreptul portabilității datelor.

MODIFICĂRI ADUSE ACESTEI DECLARAȚII CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

ENTROPIC MEDIA SRL își rezervă dreptul de a modifica prezenta Politică de confidențialitate, fără o înștiințare prealabilă, în conformitate cu legislația în vigoare. În măsura în care prezenta declarație va suferi modificări, ENTROPIC MEDIA SRL va publica pe site o versiune actualizată. Vă rugăm să revedeți Politica de confidențialitate din când în când, pe site-ul www.leoandlisa.ro, pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acesteia.

Exercitarea drepturilor menționate mai sus poate fi făcută în orice moment. În vederea exercitării acestor drepturi, vă recomandăm să folosiți formularele care pot fi găsite pe website-ul www.leoandlisa.ro sau prin transmiterea unei notificări în format electronic la următoarea adresă: hello@leoandlisa.ro.

Dacă doriți să primiți informații despre produsele și serviciile oferite de ENTROPIC MEDIA SRL, prin intermediul magazinului online www.leoandlisa.ro, vă rugăm să vă înscrieți la newsletterul nostru, specificând adresa dumneavoastră de email. Dacă doriți să achiziționați un produs sau serviciu din magazinul online www.leoandlisa.ro,vă rugăm să completați datele cerute în formularul de comandă (nume, prenume, adresă, localitate, număr de telefon, etc).

Ultima actualizare a fost făcută la data de 09.08.2022.

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.

salutare

Vrei 10% discount?

Abonează-te la newsletter pentru a primi codul de discount.

*Prin completarea acestui formular ești de acord să primești emailuri de la noi și te poți dezabona oricând.

×

Bună! Cu ce te putem ajuta?

× Buna! Cu ce te putem ajuta?