COMENZILE MAI MARI DE 220 LEI BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT GRATUIT

jj

Întrebări frecvente

Produse

Realizăm atât tablouri cu animale cât și cu oameni. Putem crea portretele individuale sau colective ale oricăror animale de companie, de la broaște țestoase până la cai, pe care le poți comanda sub formă de tablou cu unul, doi sau trei companioni. Iar dacă îți dorești un tablou cu toată familia (și oameni și animale), îl poți comanda pe pagina Tablou de familie sau Canvas.

Desigur! Doar noi oferim previzualizare și o revizie a culorii background-ului, în cazul în care ne sunt cerute aceste lucruri. Ne dorim să fii 100% fericit cu produsele tale Leo&Lisa.

Numărul maxim este de trei companioni și patru persoane.

În cazul în care îți dorești un tablou cu un număr mai mare de companioni/ persoane, ne poți scrie aici, în chatbox-ul Leo&Lisa, sau pe adresa hello@leoandlisa.ro

O comandă acceptată nu poate fi modificată. În situaţia în care utilizatorul dorește o modificare (includerea unor noi produse sau renunțarea la produse), acesta va anula comanda anterior efectuată şi va realiza o nouă comandă, doar dacă nu a survenit acceptarea comenzii de către Leo&Lisa.

Te rugăm să ne contactezi aici în cazul în care acest lucru se întâmplă.

Sigur că nu. Dacă preferi un design minimalist, fără ca numele să fie afișate pe produse, te rugăm să treci în caseta de nume textul „FĂRĂ NUME”.

Te rugăm să consulți Ghidul de imagine pentru a fi sigur că imaginea se încadrează în parametrii ceruți de noi. Dacă încă nu ești sigur, te rugăm să ne contactezi aici , în chatbox-ul Leo&Lisa, sau pe adresa hello@leoandlisa.ro, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp cu putință.

EXPEDIERE ȘI LIVRARE

În funcție de timpul de realizare pentru care s-a optat pe pagina de comandă, expedierea și livrarea pot dura de la 2-4 zile lucrătoare (pentru cei care au ales sistemul de urgență) până la 7-8 zile lucrătoare (pentru cei care nu au ales sistemul de urgență).

În momentul în care vei aproba produsul final, noi vom contacta curierul și îți vom trimite numărul de urmărire al coletului. De reținut este că în timpul perioadelor de reduceri și sărbători, durata de procesare poate crește independent de voința noastră.

Pentru livrările în România, costurile de expediere sunt GRATUITE pentru achiziții peste 220 lei și 20 lei pentru achiziții sub 220 lei.

Pentru celelalte țări din UE, comanda minimă este de 100 EUR/ 500 lei.

Din păcate o comandă acceptată nu poate fi anulată.

Pentru moment livrarea produselor noastre este posibilă doar în România și în celelalte țări ale UE. Pentru celelalte țări din UE, comanda minimă este de 100 EUR/ 500 lei.

RETURNĂRI

Cel mai important lucru pentru noi este să fim siguri de faptul că ești mulțumit de comandă, înainte ca aceasta să plece spre tine. De aceea oferim posibilitatea previzualizării și schimbării culorii fundalului pentru toate tipurile de produse, dacă acest lucru este cerut.

Țînând cont de faptul că produsele noastre sunt integral personalizate, putem oferi posibilitatea de returnare doar în anumite condiții. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de retur sau ne puteți contacta aici.

În cazul extrem de puțin probabil al deteriorării comenzii în timpul transportului, sau cazul în care a intervenit o eroare privind conținutul coletului, clientul va trebui să contacteze Leo&Lisa în termen de maximum 24h de la data primirii produselor și să indice în ce constă eroarea sau neconformitatea vizibilă, prin e-mail.

Un reprezentant al Leo&Lisa, va oferi asistenţă în cazul în care clientul va trebui să returneze produsele originale intacte împreună cu accesoriile, ambalajul original și toată documentaţia. În cazul în care Leo&Lisa va constata faptul că reclamația clientului este întemeiată și produsele livrate au fost returnate intacte, în ambalajul original și împreună cu toate documentele privind produsele, va livra produsele comandate inițial în termenul inițial de livrare, ce va curge de la data recepției produselor returnate de către client. În acest caz toate costurile de livrare vor fi suportate de către Leo&Lisa.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne aici, scrie-ne în chatbox-ul Leo&Lisa, sau la adresa hello@leoandlisa.ro.

salutare

Vrei 10% discount?

Abonează-te la newsletter pentru a primi codul de discount.

*Prin completarea acestui formular ești de acord să primești emailuri de la noi și te poți dezabona oricând.

×

Bună! Cu ce te putem ajuta?

× Buna! Cu ce te putem ajuta?